Miller Books

Prikkel je fantasie

Kinderboeken en jeugdboeken

Welkom bij Miller Books. Hier wordt geschreven met passie. Ontdek de mooie verhalen en de interessante informatie in de kinderboeken en jeugdboeken die hier worden uitgebracht.
Laat je inspireren en prikkel je fantasie.


Onlangs uitgebracht

Je hebt je middelbare school diploma op zak en bent klaar voor vrijheid en zelfstandigheid. En nu? Welke verzekering sluit je af? Welke voeding is gezond? En, hoe ga je om met kosten en uitgaven? Alexandra van Teeffelen schreef hierover een handig boek. Deze gids naar zelfstandigheid biedt menig student en starter een reikende hand.

"Wat je op school niet leert" is op
4 juni 2022 gepresenteerd en is nu te koop via bol.com. Zie BOEKEN


Fantasierijk kinderboek

Op 5 september 2020 is het boek 'Toetjeverhalen - Magische werelden' gepresenteerd. Dit vond plaats bij de Dordtse vrije school te Dordrecht en ging vergezeld met een presentatie over de taalontwikkeling van kinderen. De informatieve presentatie en de boekpresentatie werden gehouden door schrijfster Susanna Miller.  
Het boek bevat 5 korte fantasie verhaaltjes. Bij het lezen ontstaan er magische werelden en spannende avonturen. Kinderen kunnen genieten van de ontdekking van de Piekeboes en in spanning zich
afvragen wat er in de toverkistjes zit. Nieuwsgierig?
Het boek is online te koop. Zie BOEKEN


 Nieuws

Er wordt continu gewerkt aan nieuwe boeken. Wilt u op de hoogte blijven van het laatst uitgebrachte boek of van een nieuw te verwachten boek? 
Volg ons via de social media kanalen of stuur een e-mail via het contactformulier.

E-mailen
Info
Instagram